Před vydáním Dragon's Dogma 2 si možná zkusíme i demo
zdroj: Foto: Capcom

Před vydáním Dragon's Dogma 2 si možná zkusíme i demo

19. 2. 2024 12:15 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Demoverze se po letech dřímání vrací v plné parádě a zdá se, že možnost vyzkoušet si kratičkou úkazku hry má u hráčů úspěch. Ať už to jsou akce zaměřené na hratelná dema jako například Steam Next Fest, nebo samostatné ukázky jako v případě Final Fantasy VII Rebirth, podle všeho nejspíš budeme mít možnost vyzkoušet si i chytané fantasy RPG Dragon's Dogma 2.

Fanoušci na Redditu si totiž všimli nedávné aktualizace souborů hry na Steamu. Ke hře samotné přibyla i zatím neznámá aplikace, která je „zdarma na vyžádání“, což je atribut, který většinou doprovází právě demoverze.

Ostatně i první Dragon's Dogma mělo ve své době demo asi měsíc před vydáním. Takže vedle sledování bohatých a vyčerpávajících vývojářských deníčků a detailů o hře si zřejmě budete moci bez jakékoliv investice nejdřív vyzkoušet, jak vám Dragon's Dogma 2 bude šité na míru a jak si sednete s jeho dynamickým soubojovým systémem. 

Dragon's Dogma 2 vychází 22. března a tentokrát bez časových exkluzivit, takže si ji v den vydání budete moct zahrát na PC, PlayStationu 5 a i na Xboxu Series X/S.

 

 

Nejnovější články