zdroj: Inflexion

Právě vyšel survival Nightingale, zatím v předběžném přístupu

22. 2. 2024 13:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Stylový survival Nightingale je konečně tady. Zatím tedy jen v programu předběžného přístupu, kde by si měla hra pobýt prý devět až dvanáct měsíců. Plná verze tak dorazí nejspíš až příští rok. Tvůrci z Inflexion Games tak postupně hodlají dodávat hotfixům, menší i větší vylepšení napříč celou hrou, jak píšou v oznámení. Očekávat můžeme taky přidávání nových biomů, karet, nestvůr a řady zbraní.

Nightingale mají na svědomí veteráni z BioWare, které nakonec koupil Tencent. Vývoj se bohužel poněkud protahoval a hra si prošla dvěma odklady, neboť tvůrci za chodu měnili engine.

Bohužel Nightingale zřejmě nevykročil na trh pravou nohou. Zdá se totiž, že tvůrci budou mít víc než plné ruce práce s napravováním reputace hry – první uživatelské recenze hráčů na Steamu jsou pouze „smíšené“ a to zrovna v současné chvíli není vůbec dobré. Herní svět totiž aktuálně na nedostatek kvalitní zábavy rozhodně netrpí a jen v posledních týdnech jsme tu měli Palworld, Helldivers 2 a Enshrouded. Všechno velice povedené hry s miliony hráčů a nadmíru povedenými starty.

Hráči si z velké části stěžují na špatnou optimalizaci a obecně na výkon hry a online náturu. Ovšem chybí prý i obsah a neustále opakující se činnosti hodnocení taky nepomáhají. Soubojový systém prý také není zrovna nejlepší a na progresi by měli podle řady hráčů tvůrci také zapracovat. Nightingale tak má zřejmě nemálo problémů, na druhou stranu je potřeba připomenout, že hra je zatím pořád v předběžném přístupu, a tak se podobné věci mohou očekávat a zase tolik nevadí.

Nejnovější články