zdroj: Colossal Order

Postavíte pláž jako z Vice City? Cities: Skylines II rozšiřuje možnosti stavění u vody

31. 3. 2024 9:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nejnovější přírůstek do Cities: Skylines II nese název Beach Properties a jde o tzv. assets pack. Tedy sice výrazné, ale přesto menší DLC, které do hry přidává několik nových objektů, zatímco hratelnost zůstává stejná. Pokud Cities: Skylines II hrajete a chcete se realizovat na pláži a na pobřeží, je DLC Beach Properties ideální.

Jak už název rozšíření napovídá, přináší do hry nové možnosti bydlení na nábřeží a u moře. Tato aktualizace, zaměřená na vylepšení obytných oblastí hry, nabízí 70 nových předmětů, včetně luxusních sídel na pobřeží, půvabných domků na pláži, charakteristických budov přizpůsobených evropským nebo severoamerickým architektonickým stylům a nových možností vegetace.

Balíček se zaměřuje na oživení městských pobřeží a umožňuje hráčům vytvářet vyhrazené nábřežní zóny s obytnými budovami, které vaše městečka zase celé hezky zpestří.

Beach Properties nabízí dvě nové možnosti obytných zón s nízkou hustotou zástavby, z nichž každá nabízí 60 nových budov navržených tak, aby zapadaly do zmíněného severoamerického a evropského kontextu. 

DLC navíc obsahuje šest opravdu unikátních budov a několik stromů, které dále rozšiřují možnosti výstavby ve hře a umožňují individuální plánování měst.

V sérii vývojářských deníků, které vydání doprovází, se tvůrci Cities: Skylines II se podělili o postřehy z procesu vývoje DLC, kde vysvětlují koncepci balíčků předmětů. Ty mají za úkol přinést do hry nové varianty budov a funkcí a umožnit hráčům přizpůsobit si města svému hernímu stylu a vkusu. Beach Properties jsou na Steamu k mání už nyní za přibližně 250 Kč.

Nejnovější články