zdroj: Zima Software

Polda 2 remástr dorazí už za necelé dva týdny ve 4K i s plánem na DLC

1. 12. 2023 12:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

 

Jedna z historicky nejpopulárnějších českých herních sérií, Polda, se vrací. Už zase. Loni jsme dostali sedmičku, letos vyfasujeme remaster dvojky. V ulicích bude opět zasahovat nezkorumpovatelný a „geniální“ policista Pankrác tak, jak si ho pamatujete.

Jen se na něj bude tentokrát mnohem lépe koukat. Tvůrci totiž celou hru komplet zmodernizovali a jako první vás praští do očí rozlišení 4K, o čemž si mohla původní hra nechat v roce 1999 jen zdát. Remaster tak přepracoval nejen grafiku a hudbu, ale dočistil třeba i kdysi tolik oblíbený dabing plný známých českých herců v čele s Luďkem Sobotou, Jiřím Lábusem nebo Petrem Nárožným.

Polda 2 remástr pak v květnu příštího roku dostane i bezplatné DLC, které bude zkoumat začátky soukromé detektivní kariéry Pankráce.

Remasteru nebude chybět ani možnost přepnout na původní grafiku a pořádně tak docenit velký kus restaurátorské práce týmu. Nebo si díky tomu naopak zahrát druhého Poldu tak, jak jste ho hráli tehdy. Pro ty méně trpělivé bude ve hře přítomen i návod.

Polda 2 remástr vyjde už 12. prosince na PC.

Nejnovější články