Pokud nemáte do čeho píchnout, říznout či prásknout, vyšla akce Darksiders III
zdroj: tisková zpráva

Pokud nemáte do čeho píchnout, říznout či prásknout, vyšla akce Darksiders III

28. 11. 2018 10:05 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud jste po dlouhá léta čekali právě na Darksiders III, pak je vaše čekaní dnešním dnem u konce. Nejnovější pokračování akční bojovky už vyšlo na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud nechcete kupovat zajíce v pytli a zajímá vás náš názor, pak se dnes k večeru můžete začíst do naší recenze.

Někteří zahraniční novináři už vyrukovali se svými verdikty a téměř se nemohli víc lišit. Nejenom že padají pětky a šestky, ale zaznívají dokonce i čtyřky a sedmičky, trojky a osmičky, a dokonce se najde nějaká ta dvojka vedle nějaké té devítky. Darksiders III se tak povedlo hned na začátku pokrýt celé spektrum hodnotící škály vyjma obou extrémů (pokud nezahrneme nevídanou nulu).

Panuje tak maximální spokojenost i nepříjemná rozčarování a jsem sám zvědavý, co si hra vyslouží od nás (recenze vyjde večer). Pro tvůrce to každopádně není dobrá vizitka, i když aktuální hodnota na Metacritic zastavená na 72 není žádná tragédie (stejné číslo platí i pro Xbox One verzi, zatímco PS4 spadla na 65). Je to škoda. Darksiders III sice nikdy na obrázcích a videích nevypadala bůhví jak zázračně, ale zdála se jako fajn rubačka v příjemném prostředí apokalypsy.

A tím pořád může být. Záleží asi na tom, co si od hry slibujete a v čem vás může zklamat. V případě takto rozporuplně hodnocené hry je koupě vždycky riziková na rozdíl třeba od takového Falloutu 76, kde víte, do jaké bryndy jdete. Vstupujte proto na vlastní nebezpečí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články