Pokračování filmového Mortal Kombatu zamíří do kin příští rok
zdroj: Panagiotis Pantazidis / Amazon Studios

Pokračování filmového Mortal Kombatu zamíří do kin příští rok

15. 5. 2024 14:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Tři roky stará filmová adaptace Mortal Kombatu nebyla, mírně řečeno, žádná sláva. Vyjma úvodní scény ve feudálním Japonsku mě film neskutečně nudil a na první devadesátkové pokusy přenést brutální mlátičku na stříbrné plátno se ani omylem nechytá. Ty totiž byly aspoň tak špatné, až byly geniální. 

Přesto se autoři nevzdávají a už chystají nové pokračování, které nyní dostalo konkrétní termín vstupu do kin. Zatím ale nemusíte čekat se zatajeným dechem, Mortal Kombat 2 totiž dorazí až 24. října 2025. Producent Todd Garner nicméně upozorňuje, že tak vzdálený termín premiéry není daný jen tím, jak dlouho si film pobude v postprodukci. 

Do zvoleného časového okna podle něj promlouvají i další faktory, jako jsou konkurenční snímky, plány studia, zaměření marketingu a podobně. V neposlední řadě pak jde i o dostupnost kin s plátny IMAX.

V novém filmu uvidíte Karla Urbana, který momentálně okouzluje jako Billy Butcher v seriálu The Boys a znát ho můžete i jako soudce Dredda nebo Éomera z Pána prstenů. V Mortal Kombatu si střihne roli Johnnyho Cage, kterému po boku stane Audeline Rudolph (Sabrinina děsivá dobrodružství, seriálový Resident Evil) jako princezna Kitana a Tati Gabrielle (Uncharted) jako Jade.

Nejnovější články