Sledujte prvních sedm minut filmového Mortal Kombatu
zdroj: Foto: Warner Bros

Sledujte prvních sedm minut filmového Mortal Kombatu

21. 4. 2021 12:35 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Zbrusu nová filmová adaptace legendární bojovkové série Mortal Kombat tluče na dveře a Warner Bros její příchod slaví odhalením prvních sedmi minut. Je to jediná část, kterou si v tuzemsku můžeme legálně užít, protože film prozatím míří na streamovací službu HBO Max, která u nás stále není dostupná, a do kin, která jsou zavřená.

Už úvodní minuty ale velmi slušně otevírají děj. Na obrazovce uvidíte jedny z nejmilovanějších postav celé ságy – snímek totiž zachycuje důležitou událost, a sice pobití klanu Hanza Hasašiho, známého spíše pod jménem Scorpion, zabijáky z Lin Kuei vedenými Bi-Hanem, tedy původním Sub-Zerem.

O emoce tedy není nouze, stejně jako o brutální souboj nebo nápadité umění ledové skulptury. Na konci dojde i na typické vrhání nabroušené kunai, takže každý pravověrný fanoušek Mortal Kombatu určitě zjihne.

Do naší domoviny by se streamovací služba HBO Max měla dostat v druhé polovině letošního roku. Pokud tedy nepatříte mezi příznivce alternativních zdrojů získávání filmové zábavy, nezbývá než si počkat.

Nejnovější články