Pokémon Legends: Z-A vyjde nejspíš i na Switch 2
zdroj: Game Freak

Pokémon Legends: Z-A vyjde nejspíš i na Switch 2

29. 2. 2024 16:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Game Freak se před pár dny vytáhnul oznámením zbrusu nových velkých Pokémonů. Fanoušci dobře známých stvoření se tak můžou těšit na příští rok, kdy je do regionu Kalos přenese Pokémon Legends: Z-A.

Ten vyjde na Switch někdy v průběhu příštího roku a slibuje přepracování města Lumiose, jehož cílem je spojit městskou zástavbu se světem, kde spolu harmonicky koexistují pokémoni a lidé. Přestože teaser neukazuje skutečné záběry z hraní, naznačuje neonem zahalenou estetiku města, které místy připomíná až vizuál Trona.

Pokémon Legends: Z-A se zatím tváří jako opravdu velký a ambiciózní přírůstek do série, který navazuje na odkaz Francií inspirovaného regionu Kalos, jenž se poprvé objevil v Pokémon X a Y. Trailer krátce představil ikonický kruhový design města Lumiose City s dominantami inspirovanými Eiffelovou věží a Louvrem.

zdroj: Game Freak

Na nějaké první pořádné detaily o Pokémon Legends: Z-A si budeme muset počkat ještě asi docela dlouho. Na druhou stranu bychom se mohli dočkat velkých věcí, protože se živě spekuluje, že vedle Switche by měla hra vyjít i na zatím pořád neoznámený, ale notně spekulovaný Switch 2 - či jak se nástupce hybridní konzole od Nintenda bude jmenovat.

Ten by měl podle celé řady spekulací vyjít nejdřív v březnu příštího roku, nicméně Nintendo údajně nevylučuje ani další odklad. Původně se s nástupcem veleúspěšného Switche počítalo prý už na letošní rok.

Nejnovější články