Pochůzkářská odysea Beat Cop vychází na konci března
zdroj: tisková zpráva

Pochůzkářská odysea Beat Cop vychází na konci března

24. 3. 2017 18:27 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Drogy, prostituce, špatné parkování, italská mafie, domácí násilí, kontrola pneumatik, prohledávání vozů, úplatky, odtah vozů – kdepak, pochůzkář v Brooklynu se během své šichty nenudí,“ napsal Petr ve svých dojmech z hraní policejní adventury Beat Cop. K tomu ještě mohutné kníry a objemné účesy… Osmdesátky byly drsná doba, a teď se vrací v plné parádě. Jak prozrazuje nový trailer jménem „11 faktů o Beat Cop“, do pixelového New Yorku zavítáte už 30. března.

Zapomeňte na profesionální statečnost příslušníků zásahové jednotky nebo okázalou genialitu mordparty. Vaším úkolem je chodit po ulicích, plnit své rutinní úkoly, sem tam se zaplést do něčeho nekalého a během toho všeho pokud možno vyřešit, kdo na vás před časem ušil obvinění z vraždy, které vás stálo kariéru u detektivního sboru. Ano, a také byste se samozřejmě měli pokusit přežít, což nebude žádná legrace. Zvlášť když naštvete ty špatné lidi.

zdroj: Archiv

Na vašich rozhodnutích záleží, protože hra nabízí několik různých zakončení. Příběh bude reagovat na to, zda se necháte uplatit, nebo jestli zůstanete posledním čestným poldou v kosmopolitním doupěti hříchu. Ale ať budete jací chcete, v žádném případě se nevyhnete newtonovském zákonu americké policejní práce, kterým je nadměrná konzumace koblih.

Petrovi se to, co minulý rok hrál, z větší části líbilo, ale několik věcí ho přesto štvalo – hlavně zbytečné zdržování způsobené například právě nevyhnutelným baštěním dobrot, nebo také zoufale omezenou výdrží hlavního hrdiny, který se po pár krocích zadýchá a už nemůže. Že by spolu tyto dvě skutečnosti byly nějakým způsobem propojeny? Hmm. Myslím, že mě čeká zářná detektivní kariéra. Zvlášť když se mi podařilo vypátrat, že Beat Cop vyjde na Steamu, Humble Store i GOG.

Nejnovější články