PC verze Rise of the Tomb Raider vyjde 28. ledna
zdroj: tisková zpráva

PC verze Rise of the Tomb Raider vyjde 28. ledna

5. 1. 2016 15:52 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Čekání nakonec nebylo tak dlouhé. Ačkoliv byla Rise of the Tomb Raider časově exkluzivní pro Xbox One, je zřejmé, že Microsoftu šlo primárně o konkurenční boj se Sony. PC verze nového Lařina dobrodružství se tak na PC objeví už 28. ledna, takže snad ani nemá smysl tahat metr na stříhání, protože vydání je za rohem.

Že se je nač těšit potvrdil i Honza Olejník ve své recenzi konzolové verze. Oproti předchozímu dílu Crystal Dynamics našlapovali jistějšími vývojářskýma nohama, do hry dodali více toho hlavního, tedy odkrývání minulosti a prohledávání a rabování hrobek a celkově nová Lařina výprava působí dospěleji a to především ve smyslu herního designu.

Na PC vyjde Rise of the Tomb Raider jak v rámci digitální distribuce, tak si ji můžete koupit v kamenném obchodě. Tam bude k dispozici i sběratelská edice (viz obrázek níže), v níž kromě samotné hry ve steelbooku najdete i krásnou sošku, kopii Lařina náhrdelníku, kopii jejího deníčku a season pass v němž najdete budoucí DLC, včetně nejbližší exkurze za Babou Jagou. Tahle edice pro fajnšmekry vás vyjde na 150 dolarů.

rottrkolektorka zdroj: tisková zpráva

Co se týče minimálních hardwarových nároků hry, odpovídají současnému standardu:

Operační systém: Windows 7 64bit
Procesor: Intel Core i3-2100 nebo odpovídající AMD
Grafická karta: NVIDIA GTX 650 2GB nebo AMD HD7770 2GB
HDD: 25 GB
DirectX 11

zdroj: YouTube

Nejnovější články