Parkourová zombie akce Dying Light vyjde až příští rok
zdroj: tisková zpráva

Parkourová zombie akce Dying Light vyjde až příští rok

9. 5. 2014 13:21 | Novinky | autor: Adam Homola |

Výrazného rozšíření konceptu Dead Island, jehož zatím nejviditelnějším přínosem je parkour a mechaniky spojené se střídáním dne a noci, se letos nedočkáme. Ambiciózní zombie akce v otevřeném světě Dying Light měla vyjít ještě letos, ale hra by v takovém případě nebyla ve stavu, v jakém si ji tvůrci vysnili. Proto vydání hry přesunuli na únor 2015.

"Věříme, že náš parkour systém Natural Movement změní očekávání, která od žánru open world her máte. Proto kvůli předčasnému vydání nechceme obětovat nic z jeho potenciálu. Doufáme, ze sdílíte naše přesvědčení, že hratelnost musí být vždy na prvním místě - mantra kvality na prvním místě prostupuje všechna naše designová rozhodnutí," napsali vývojáři na webu.

Tvůrci slíbili, že několik měsícům vývoje jim umožní nejenom inovovat a všechno pořádně doladit, ale hlavně nebudou muset dělat kompromisy na žádné platformě: na PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 a Xbox One. Nebude to ale trvat dlouho a ze hry uvidíme mnohem víc. Techland bude na E3 a Dying Light se tam blýskne minimálně novým videem a možná i hratelnou ukázkou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články