zdroj: Blizzard

Pán zvířat a přírodní magie likviduje pekelné zástupy v novém traileru na Diablo II: Resurrected

6. 9. 2021 12:27 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Mohl se v klidu povalovat ve svém brlohu, pěstovat bylinky a skotačit s medvíďaty. Místo toho se druid rozhodl využít své schopnosti v souboji s Prvotními zly a pokusit se zachránit svět Sanctuary před invazí z Horoucích pekel.

Druidi ve světě Diabla sdílí původ s barbary z Harrogathu, oddělili se ale v dobách prvních nephalemů a Bul-Kathose. Namísto hrubé síly železa se spoléhají na moc přírody, která se odráží ve třech velmi odlišných stromech skillů.

Druid se podobně jako nekromant může opřít o přivolané pomocníky, na rozdíl od Pána mrtvých ale pocházejí z přírodní říše a ne ze záhrobí. Kolem druida tak mohou poletovat havrani, běhat vlci či medvěd, případně se kolem něj nenápadně plazí popínavé rostlinky s vražednými vlastnostmi.

Druid se ale také může specializovat na magii země, vyvolávat oheň z jejích útrob, případně vytvářet větrné víry a mrazivé výboje. No a pokud si chcete přeci jen zašpinit ruce (nebo spíš pařáty), můžete se stát kožoměncem a brát na sebe podobu vlkodlaka či medvědodlaka. 

Diablo II: Resurrected vychází 23. září na PC, současnou a minulou generaci konzolí a Switch.

Nejnovější články