Pamatujete se na MDK2? Vychází remake s HD grafikou
zdroj: tisková zpráva

Pamatujete se na MDK2? Vychází remake s HD grafikou

12. 10. 2011 14:15 | Novinky | autor: levis |

Za několik málo hodin vyjde PC remake stařičké third-person akce MDK 2 s upravenou grafikou, která čítá celkem 10 levelů plus dvakrát tolik nepřátel. Nová verze hry samozřejmě obsahuje i grafiku ve vysokém rozlišení, zlepšené audio a nejrůznější drobné vychytávky. K rozjetí hry budete potřebovat jakýkoliv dvoujádrový procesor, 512MB paměti a grafickou kartu GeForce 8800 GT nebo lepší.

Ve druhém díle MDK musí hrdina Kurt Hectic zachránit Zemi před podlými mimozemšťany, v čemž mu pomohou génius Dr. Hawking a šestinohý robotický pes. Hra bude zatím k dostání pouze na službě Beamdog. Více napoví obrázky a video z hraní, jež naleznete po rozkliku článku.

"Máte základní rotační kulomet lehčího provedení, který má nekonečné množství nábojů, dále jeho výkonnější a silnější verzi, která má nábojů omezený počet. Jsou zde ruční granáty i mechanická loutka, která od vás odláká pozornost hloupých vetřelců, a také možnost se stát na chvíli neviditelným," napsali v původní recenzi MDK2 na Games.cz před více než deseti lety Hotshot a Depi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články