Oznámena PC verze Ghost of Tsushima Director's Cut
zdroj: Foto: Sucker Punch Productions

Oznámena PC verze Ghost of Tsushima Director's Cut

6. 3. 2024 18:22 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Po řadě spekulací a dlouhém čekání se mohou hráči na PC začít radovat. Řady PC portů původních exkluzivit pro PlayStation v dohledné době rozšíří i Ghost of Tsushima. Hra, která vyšla v létě 2020 na PlayStation 4, se později dočkala i vylepšené verze pro současnou generaci konzolí od Sony, nyní míří i na počítače.

O port se starají zkušení matadoři z Nixxes. Kromě základní hry dojde i na rozšíření Iki Island a multiplayerový režim Legends. Těšit se také můžete na bohaté možnosti grafických nastavení, odemčený framerate a možnosti úpravy ovládání na klávesnici a myši. Speciální péče se dočkají i majitelé širokoúhlých monitorů, hra bude podporovat poměry stran 21:9, 32:9 a dokonce i 48:9 pro ty, kteří hrají na třech monitorech zároveň.

Počítá se také s technologiemi Nvidia DLSS 3, AMD FSR 3 a Intel XeSS, a to včetně možnosti generování dodatečných snímků. 

Ghost of Tsushima: Director's Cut vyjde na PC skrz Steam a Epic Game Store, a to poměrně záhy, v kalendáři si můžete zakroužkovat termín 16. května. Od vydání portu jiné původní exkluzivity, tedy Horizon Forbidden West, jej tak budou dělit jen necelé dva měsíce.

Nejnovější články