Oficiální zpráva potvrzuje letošní vydání potterovského RPG Hogwarts Legacy
zdroj: Avalanche Studios Group

Oficiální zpráva potvrzuje letošní vydání potterovského RPG Hogwarts Legacy

20. 1. 2022 12:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Z kraje týdne se objevila zpráva, kterak bychom se již odloženého RPG Hogwarts Legacy ze světa Harryho Pottera neměli dočkat ani letos. S informací přišel herní novinář Colin Moriarty v podcastu Sacred Symbols, kde tvrdil, že v kuloárech zaslechl cosi o odkladu na příští rok kvůli nespecifikovaným překážkám ve vývoji.

Je to ale v rozporu s tím, co nyní hlásá oficiální oznámení od Warner Bros. Společnost na webu Wizarding World vydala článek shrnující nejrůznější letošní události týkající se světa Harryho Pottera, tedy kupříkladu blížící se třetí díl filmové série Fantastická zvířata či vznik speciální edice Kamene mudrců u příležitosti výročí čtvrtstoletí od vydání první knihy.

Nechybí odstaveček o chystané hře s titulkem „Videohra Hogwarts Legacy dorazí letos“. Text dále připomíná, že se coby student bradavické školy čar a kouzel naučíte koncem 19. století mocná zaklínadla, vařit lektvary, vyškolíte se v boji a zkrotíte magická stvoření. To vše vám posléze jistě pomůže s „rozhodnutím o osudu celého kouzelnického světa“. 

RPG Hogwarts Legacy s otevřeným světem máme tedy stále očekávat v letošním roce. Tak snad se nám pořádně předvede nejpozději v létě během digitální E3 nebo konkurenčního Summer Game Festivalu. Hru očekávejte na PC i konzolích.

Nejnovější články