Obsah Borderlands 2 rozšíří psychopat Krieg a nové DLC
zdroj: tisková zpráva

Obsah Borderlands 2 rozšíří psychopat Krieg a nové DLC

25. 3. 2013 14:59 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

V rámci efektivní politiky distribuce bonusových DLC představuje Gearbox hned několik novinek, které si budete moci do Borderlands 2 přikoupit. Tou první bude postava nového vault huntera, který se jmenuje Krieg the Psycho a není to zrovna příčetný chlapík. Krieg je výsledek jednoho experimentu, který se utrhl ze řetězu a nyní přišel konkurovat ostatním.

...

Primárně půjde o charakter, který se specializuje v boji na blízko, což bude podporovat jeho první specializace jménem Bloodlust. Hellborn mu dá možnost smažit své nepřátele pomocí ohnivých útoků a Manic mu umožní být ještě šílenější. DLC s Kriegem vyjde někdy v květnu a doplní tak dubnový Ultimate Vault Hunter Upgrade, který umožní zvednout si level cap na 61 a odemknout Ultimate Vault Hunter mód. Kromě toho se na PAX objevil ještě trailer na chystanou expanzi.

Rozšíření se bude jmenovat Bunkers and Badasses a uvádí jej vtipný teaser, kde se osazenstvo hry chystá hrát deskové RPG. Bohužel, zatím je k dispozici jen záznam teaseru na kameru.

Nejnovější články