Nový update rozšiřuje EA Sports WRC o kosmetické přídavky a hromadu úprav pod kapotou
zdroj: Foto: Electronic Arts

Nový update rozšiřuje EA Sports WRC o kosmetické přídavky a hromadu úprav pod kapotou

9. 2. 2024 9:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

EA Sports WRC dostala včera nový update, který obsahuje řadu vylepšení a oprav chyb. Nechybí ani svěží dávka nového obsahu, včetně nových kosmetických předmětů pro Rally Pass Season 3 v úrovních Free, VIP a EA Play, Season of Moments s denními výzvami, kterých je kolem šedesáti, a bezplatného nového polepu pro Škodu Fabii RS Rally2 s designem Andrease Mikkelsena z roku 2023.

Hlavní vylepšení se ale zaměřují na optimalizaci hratelnosti. Konkrétně jde například o rozšíření procesu kompilace shaderů v Unreal Enginu s cílem omezit zadrhávání hry a opravy problémů s téměř nepatrným zadrháváním, zejména při zapnutém V-Syncu na maximální FPS. Aktualizace také řeší problémy s kolizemi a poklesy snímkové frekvence, zejména v Chile, a slibuje celkově plynulejší hraní.

Oprav se také dočkaly pády v režimu quick play na různých platformách a zlepšuje se také zvuk. V režimu kariéry by měly opravy zaznamenat vztahy s mecenáši, na paškál si tvůrci vzali také nepřesnosti v účasti na událostech, což má ve výsledku zajistit ucelenější systém postupu.

Nadšenci do detailů v EA Sports WRC pak jistě ocení drobné opravy v označování a čistotě vozidel, i v datech servisních zón a účasti jezdců v závodech. Těmi se hra v podstatě synchronizuje s reálnou loňskou sezónou.

Pozornosti se dostalo i vstupním zařízením a editoru polepů, kde byly opraveny ikony tlačítek, úprava obtisků a lakovatelných ploch na vozech, které tak nově umožňují větší přizpůsobení. Kromě toho vývojáři zapracovali i na sekci Moments, kde by měla být nově lepší navigace a vůbec se několika úprav dočkalo i uživatelské rozhraní. Kompletní a poměrně dlouhý seznam všech změn můžete najít například na kartě hry na Steamu.

Nejnovější články