Nový update pro oba Truck Simulatory přidává cesty a kabeláž
zdroj: tisková zpráva

Nový update pro oba Truck Simulatory přidává cesty a kabeláž

15. 5. 2018 12:48 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco napjatě očekáváme pobaltské rozšíření pro Euro Truck Simulator 2 a lesnatý Oregon pro American Truck Simulator, obě hry se dočkaly stejně očíslovaného updatu 1.31. Ten přináší malé i větší změny opět posouvající hratelnost blíž skutečnosti.

Takovým hlavním bodem updatu je velice nepatrný detail, který ocení právě uctívači realismu – kabely! Propojení tahače a návěsu už není jen ve vašich představách, ale hezky na očích. Obě hry tak dostávají komunitou žádané elektrické a vzduchové kabely opatřené fyzikou, aby zarputilí simulanti nemohli v ostrých zatáčkách říct ani popel. Druhou plošnou novinkou je realističtější renderování obrazu ve zpětných zrcátkách.

Další velké změny se už tříští mezi oba vlajkové tituly studia SCS Software. American Truck Simulator vítá novou silnici CA-120, takzvaný průsmyk Tioga, který vede skrz Yosemitský národní park v Kalifornii. Čeká vás pohádková jízda lidskou rukou téměř neposkvrněnou přírodou, viz minulý článek. Doprovod vám udělá sada nových návěsů.

Euro Truck Simulator 2 se také těší zvláštní péči. Po vzoru amerického brášky na silnicích začne docházet k náhodným událostem. Scania typu R a S má nový druh podvozku s nápravou 8x4 a podporu v rámci DLC Mighty Griffin Tuning Pack, a konečně mise z DLC Special Transport vedou po nových trasách.

Tím výčet novinek ještě nekončí. Celý seznam naleznete zde. Pokud vám některá z truckerských her chybí, na Steamu je teď naleznete ve slevě za pouhých 5 eur. Sleva se týká i všech dodatků, které se dočkaly 20-75% poklesu ceny.

Nejnovější články