Nový update Darkest Dungeonu přidává do vesničky náhodné události
zdroj: tisková zpráva

Nový update Darkest Dungeonu přidává do vesničky náhodné události

18. 5. 2016 11:12 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kickstarterem podpořený masakr hrdinů Darkest Dungeon představuje běh na hodně dlouhou trať, a tak jsem si celkem jistý, že nově přidané prvky budou pro mnohé aktuální i několik měsíců po vydání. Jako poslední ze stretch goalů z Kickstarteru tvůrci z Red Hook Studios do hry přidali náhodné události ve vaší vsi, což navíc podpořili řadou oprav a drobných změn hratelnosti.

V rámci náhodných událostí můžete objevit extra rekruty, extra zásoby, ale také uzavření některých služeb a další prvky. Navíc tisková zpráva zmiňuje, že máme dávat pozor a ves už není tak bezpečná, jak bývala. Že by případně čekalo na opilého křižáka, který táhne z hospody překvapení? Frekvenci náhodných událostí můžete změnit v nastavení hry, tedy kromě NG+, kde je už tento nový prvek povinný v neměnné formě.

Mezi úpravami najdete nastavení defaultních pozic v družině, takže nemusíte po každém střetnuté všechny tahat na místo, kde mají stát. Opravené jsou funkce u Antiqarian a konečně je Jesterovo Finale ještě ničivější. Doposud totiž celá příprava tohoto útoku a především následné postihy nestály za výsledek. Tedy kromě stylové animace.

zdroj: Archiv

Opravené byly problémy s Ripostou, která nepočítala sekundární bonusy k útoku a spousta dalších drobných bugů. Update bude oficiálně spuštěný 19. května, ale pokud byste se chtěli podílet na jeho betatestu, návod na spuštění bety najdete zde. Jen pozor, tvůrci zdůrazňují, že první, co máte udělat, je zazálohovat pozice.

Nejnovější články