Nové video z Titanfall doprovází oznámení data vydání a sběratelky za skoro 8 tisíc Kč
zdroj: tisková zpráva

Nové video z Titanfall doprovází oznámení data vydání a sběratelky za skoro 8 tisíc Kč

22. 10. 2013 19:21 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Titanfall aneb právě ta multiplayerovka, která na letošním Gamescomu uchvátila nehráče multiplayeru Lukáše, vyjde dle dnešního oznámení 13. března 2014 pro PC, Xbox 360 a Xbox One. Hra od studia Respawn (založeno v roce 2010 spolutvůrci série Call of Duty po jejich dramatickém vyhazovu z Infinity Ward) a Electronic Arts bude k dostání nejenom v normální, ale i ve sběratelské edici za 250 Liber, co je cca 7750 Kč. Detaily o obsahu této superdrahé verze hry najdete v článku společně s hlavním důvodem, proč vůbec věnovat těmto řádkům pozornost - čeká tam na vás čtyř a půl minutové video ze hry, které dost odpovídá nadšeným dojmům z hraní od Lukáše.

Krom úžasně dynamické akce, která využívá vertikálního rozměru prostředí v plné míře díky jetpackům na zádech vojáků, zaujmou na záběrech i překvapivé příběhové fragmenty. Titanfall je v prvé řadě multiplayerová akce, ale tvůrci z Respawn se rozhodli dát všemu tomu střílení i nějaký konkrétní důvod, což je fajn. Skoro stejně fajn jako akce v robotech, která některé z nás nepřestává dostávat do stavu menší extáze už jen při sledování videa. Názor si ale udělejte sami na videu.

...

Sběratelská edice hry bude ve světě k dostání pro všechny verze hry, v ČR si u vybraných prodejců budete moci koupit sběratelku jenom pro PC, jak informuje tiskovka od českého EA. Cenu sběratelské edice pro ČR však tiskovka nezmiňuje. Součástí sběratelské edice bude knížka s více než 190 stranami artworků ze hry, plakát titána třídy Atlas a hlavně 45 centimetrů vysoká figurko-soška titána třídy Atlas s ručně vyrobeným dioramatem a LED nasvícením. Asi to bude bomba, ale za skoro osm litrů… No, fanoušci se po tom zjevně utlučou. Takže jen připomínám, že Titanfall vyjde 13. března 2014 pro PC, Xbox 360 a Xbox One.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články