Nové video připomíná zítřejší vydání Walking Dead: 400 Days
zdroj: tisková zpráva

Nové video připomíná zítřejší vydání Walking Dead: 400 Days

2. 7. 2013 19:09 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vývojáři z Telltale si k přemostění už dokončené první a plánované druhé adventurní série The Walking Dead vybrali tu nejlepší možnou variantu – speciální DLC epizodu s podtitulem 400 Days. Ode dneška si ji mohou pořídit za 5 babek majitelé PS3/PS Vita v USA, zítra se do prodeje dostanou celosvětově PC/MAC verze, v pátek 5. července vyjde Xbox 360 verze, ve středu 10. července se hra objeví na evropském PSN a konec ve čtvrtek 11. července vyjde iOS verze The Walking Dead: 400 Days na App Storu.

400 Days si zahrají pouze majitelé první sezóny The Walking Dead, a jak už je výše uvedeno, bude je stát 5 dolarů. Kdo si ale první sezónu koupil nebo teprve koupí přímo z shopu od Telltale, dostane 400 Days zdarma jako poděkování. Abyste věděli, co vám 400 Days nabídne po stránce atmosféry, podívejte se na nové video v článku, kde si rovněž stručně shrneme základní vlastnosti DLC.

...

Z videa vám musí být jasné, že atmosféra 400 Days odpovídá epizodám první série, stejně jako herní mechanismy. 400 Days se jako přemostění dvou sérií liší v podstatě jenom příběhem a postavami. Přestože se DLC odehrává ve stejném čase a oblasti, jako příběh Lee a Clementine z první série, hrát budete v pětici krátkých příběhů za pětici odlišných postav.

V herním čase vám jejich eskapády zaberou 400 dní a počítejte s tím, že rozhodnutí, která během nich učiníte, budou hrát roli v navazující druhé sérii. Stejně tak ale budou mít vaše volby z první sezóny vliv na události v 400 Days. Telltale se 400 Days podařilo bez jakýchkoli mezer zakomponovat do struktury celé episodické série, což je třeba ocenit. Další informace o The Walking Dead najdete na homepage hry.

Nejnovější články