zdroj: Sony

Nehynoucí GTA V vyjde i na budoucí generaci konzolí

11. 6. 2020 22:37 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

My se té šestky snad nikdy nedočkáme. Stejně jako Skyrim s námi bude už na věky, můžeme počítat i s přítomností Grand Theft Auto V. Hra, která původně vyšla na minulé generaci konzolí, tedy PlayStationu 3 a Xboxu 360, se po portu na počítače a současnou generaci dočká uvedení i na nadcházející generaci, tedy minimálně na PlayStationu 5.

Technicky vylepšená, graficky vytažená a výkonnostně upravená verze hry, které se dosud prodalo už 130 milionů kopií, dorazí na PlayStation 5 ve druhé půlce příštího roku. Spolu s ní samozřejmě i samostatná multiplayerová složka GTA Online, která se dočká nového obsahu exkluzivního pro novou generaci hardawru.

Co je ale trochu zvláštní, majitelé PlayStationu 5 dostanou navíc vlastní verzi GTA Online, která bude po první tři měsíce zdarma. Takže místo oznámení moderního cross-playe se dozvídáme o tříštění komunity? Budiž vám útěchou, že předplatitelé PlayStation Plus dostanou od teď každý měsíc až do vydání GTA Online na PlayStationu 5 jeden milion dolarů herní měny v současném GTA Online na PlayStationu 4.

Nejnovější články