Nadějné RPG King Arthur: Knight’s Tale se opět odkládá
zdroj: Neocore Games

Nadějné RPG King Arthur: Knight’s Tale se opět odkládá

9. 3. 2022 16:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ach ty věčné odklady. Slibně se rýsující tahové RPG King Arthur: Knight's Tale jsme si původně měli zahrát již 15. února, tvůrci ale nestíhali dokončit kampaň a endgame, a tak přistoupili k odkladu na 29. března. A to už teď také neplatí.

Nově nám tvůrci ze studia Neocore Games oznamují, že do jejich pojetí artušovské legendy zavítáme o měsíc později, 26. dubna. Nejedná se tedy o nijak drastický odklad a vzhledem ke specifikovaným důvodům za něj můžeme být jedině rádi.

Vývojáři prozradili, že King Arthur: Knight's Tale je po obsahové stránce hotovou hrou, ale čtyři týdny navíc využijí k vylepšení dabingu a lokalizací vedle nezbytného testování, aby se k hráčům dostal co nejvyladěnější produkt.

Ten láká na mix tahové taktické hry a tradičního RPG zaměřeného na postavy. Zároveň dostaneme o něco temnější legendu o králi Artušovi, než jak ji popisují běžné příběhy.

Hra King Arthur: Knight's Tale je momentálně v předběžném přístupu, kde nabízí první akt kampaně. Zbytek čekejte až s plnou hrou, která vyjde 26. dubna pouze na počítačích, ale později také na PlayStationu 5 a Xboxu Series X|S.

Nejnovější články