Nacon příští týden ukáže nového Terminátora a Greedfall 2
zdroj: Nacon

Nacon příští týden ukáže nového Terminátora a Greedfall 2

20. 2. 2024 11:45 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Francouzské vydavatelství na příští týden naplánovalo stream Nacon Connect, kde se ve zhruba půlhodině bude věnovat primárně hrám, které mají vyjít v letošním roce. Těšit se můžete na nová oznámení i na další podrobnosti o již představených projektech, a to jak těch herních, tak i z kategorie herního příslušenství a periferií.

Dočkat bychom se měli nových informací a materiálů k fantasy RPG Greedfall 2: The Dying World, závodům Test Drive Unlimited Solar Crown, izometrickému roguelike Ravenswatch, taktickému fantasy RPG Crown Wars: The Black Prince a také k nadcházející hře s Terminátorem.

Zatím nevíme, jak se chystaný titul bude jmenovat. Nacon ho oznámil už v roce 2022 a vyvíjí ho tým Nacon Studio Milan – nikoliv tedy studio Teyon, které stojí za pět let starou střílečkou Terminator Resistance a za loňským RoboCopem od téhož vydavatele. Bude se odehrávat v otevřeném světě v období mezi dnem zúčtování a zformováním Connorova odboje. Zahrajete si za skupinu přeživších apokalypsy, kteří se budou snažit v přežít v robotické dystopii.

Stream Nacon Connect se uskuteční 29. února v 19:00. Sledovat ho můžete na YouTube či na Twitchi.

Nejnovější články