Mlčící Minthara je minulostí, Baldur's Gate III dostává novou sadu oprav
zdroj: Foto: Larian Studios

Mlčící Minthara je minulostí, Baldur's Gate III dostává novou sadu oprav

6. 9. 2023 10:30 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Populární RPG Baldur’s Gate III se před několika dny dočkalo druhého velkého patche a s ním i celé řady technických oprav, ale snaha studia Larian o co nejhladší a nejplynulejší zážitek ještě ani zdaleka nekončí. Včera večer tvůrci vypustili v pořadí pátý hotfix, který se zaměřil především na chybějící dialogy s Mintharou.

Řada možností týkající se drsné drowky totiž omylem nebyla k dispozici kvůli bugu, což už by však nyní nemělo platit. Kdo chce, může se s pomstu přísahající paladinkou klidně pokusit ve třetím aktu vydat i do intimnějších vod. Nové možnosti a rozhovory se ale neomezují jen na postelovou avantýru, Minthara vám prozradí i daleko víc o své minulosti a případnou nově vznikající romanci nenechají bez komentáře ani ostatní členové party. Jenom pozor, otevřené vztahy nejsou úplně Minthařino forte – pokud si po sblížení ještě budete chtít někde stranou zadovádět s někým dalším, nebude z toho dvakrát radostí bez sebe.

Za nedostupnými rozhovory mimochodem prý stál nějaký problém se špatně nastavenou úrovní náklonnosti, což je mrzutost, která nakonec nezasáhla pouze probíranou paladinku – jak jsme se dozvěděli nedávno, haprující mechanismus náklonnosti mohl i za přehnanou potřebu jistých postav si ve vaší přítomnosti okamžitě sundávat kalhoty.

V rámci nového hotfixu také přibyl další příděl technických oprav, hra by měla přestat padat v několika specifických situacích a klid ohledně své morální čistoty už mohou zachovat i hráči, kteří si zapnuli cenzuru nahoty, protože Lariani zakryli všechny opomenuté a doposud stále odhalené bradavky.

Kompletní seznam změn si můžete přečíst zde.

Nejnovější články