zdroj: Microsoft

Microsoft Flight Simulator zamířil do Karibiku. Na příští měsíc chystá další rozšíření

3. 2. 2024 13:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

V Microsoft Flight Simulatoru teď díky nejnovější aktualizaci World Update XVI: Karibik ožívá právě karibská oblast. K mání je od úterý a může se pochlubit novými daty digitálního modelu reliéfu, 104 pečlivě zpracovanými body zájmu, sedmi unikátními letišti a novými výzvami, včetně výzev k přistání.

Bezplatný update oživuje exotické krásy tohoto ve hrách pořád trestuhodně málo užívaného regionu. Aktualizace zahrnuje ostrovy jako Antigua, Barbados nebo Portoriko a můžete se v něm proletět kolem celé řady zajímavých míst, například kolem majáku v přístavu v Nassau či hradu Colbeck.

Společnost Gaya Simulations pečlivě ztvárnila sedm letišť, včetně mezinárodního letiště Gregorio Luperón a mezinárodního letiště Sangster. Tato aktualizace obsahuje také devět nových aktivit, včetně průzkumnických letů a výzev, které pilotům umožní pozoruhodně detailně prozkoumat malebný Karibik.

Současně s regionální aktualizací představil Microsoft Flight Simulator první rotorové letadlo z řady Local Legend, Bell 47J Ranger. Tento nový přírůstek vás vyjde na 15 dolarů a je dostupný v herním obchodě.

Vývojářský tým simulátoru navíc nedávno uspořádal vysílání, ve kterém vývojáři prozradili pár informací o chystaných funkcích a aktualizacích. Mimo jiné je v něm k nahlédnutí také kousek z blížící se aktualizace Sim Update 15, která by měla vyjít 12. března a řeší kupříkladu některé záležitosti kolem letového provozu, stability hry či sněhu.

Další živé vysílání mají vývojáři naplánované už na příští týden na středu. Během toho má proběhnout skupinový let z Gold Coast do Sydney, přičemž bude možné vyhrát řadu cen, včetně hlavní ceny v podobě domácího kokpitu Flight Simulatoru Next Level Racing v hodnotě 799 dolarů. Více podrobností o akci najdete tady.

Nejnovější články