Mass Effect Legendary Edition zatím nebude součástí předplatného EA Play
zdroj: BioWare

Mass Effect Legendary Edition zatím nebude součástí předplatného EA Play

12. 5. 2021 18:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Již tento pátek vychází Mass Effect Legendary Edition, kolekce celé slavné trilogie s více než 40 DLC a a oprášenou grafikou i prvky hratelnosti. Celý tenhle soubor vyjde na PC, minulé generaci konzolí a skrz zpětnou kompatibilitu si ji můžete zahrát i na těch současných.

S tím, jak se herní průmysl mění a do dříve jasných rovnic vstupují neznámé v podobě nejrůznějších služeb a předplatných, by vás mohla napadnout otázka, jestli náhodou nedostanete Legendary Edition v rámci některé z nich hned při launchi. Služba EA Play je totiž v současnosti již dostupná na všech platformách a navíc ji automaticky mají k dispozici předplatitelé služby Xbox Game Pass Ultimate. Pokud jste ale doufali, že se k Mass Effectu touto cestou dostanete hned po vydání, musíme vás bohužel zklamat.

Aktuálně platí, že během pátečního spuštění prodejů hru obdrží pouze předplatitelé služby EA Play Pro, která je k dispozici na PC za necelých 15 eur měsíčně. Předplatitelé běžné verze EA Play bez ohledu na platformu bohužel nedostanou k dispozici ani relativně obvyklý Play First trial, který umožňuje nové hry před nákupem na několik hodin vyzkoušet.

To samozřejmě neznamená, že se na nižší úrovni předplatného sága neobjeví v budoucnosti, ostatně původní díly trilogie v ní už v minulosti figurovaly. Jestliže tedy na návrat do role velitele Sheparda (nebo velitelky Shepardové) nespěcháte, možná se vyplatí počkat.

Nejnovější články