Mafiánský simulátor Empire of Sin se moc nepovedl, Brenda Romero slibuje nápravu
zdroj: Paradox Interactive

Mafiánský simulátor Empire of Sin se moc nepovedl, Brenda Romero slibuje nápravu

3. 12. 2020 16:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Na naši recenzi simulátoru organizovaného zločinu Empire of Sin si ještě chvíli musíte počkat, prvotní ohlasy ze zahraničí ale nadšením zrovna nehýří. Na agregátoru hodnocení Metacritic se v této chvíli pyšní jen 66 body ze 100 na základě 29 kritických hodnocení, od hráčů má dokonce podprůměrný výsledek 4,1. Recenzenti si často stěžují, že hra nezvládla naplnit nastíněný potenciál a navíc je rozbitá.

Jak ale šéfka vývoje Brenda Romero naznačila na svém Twitteru, chyby se dají opravit a hry se dneska mohou zlepšovat ještě dlouho po vydání. Pro následující týdny a měsíce tedy slibuje patche, které hráčské dojmy mohou ještě značně zlepšit. Zpětná vazba je pro tým prý velmi důležitá.

Romero zároveň oznámila, že hra obdrží dodatečný obsah, kde „se vydáte na nová místa a potkáte nové lidi“. Kam a koho, konkrétně zatím neprozradila – na pořadu dne je momentálně oprava chyb, až pak se Empire of Sin začne rozšiřovat i po obsahové stránce.

Pro hráče, kteří mají s budováním kriminálního impéria technické potíže, otevřelo vydavatelství Paradox Interactive speciální fórum, kde své problémy můžete nahlásit. První update pro Empire of Sin by měl dorazit brzy.

Nejnovější články