Lov na zombie se opozdí. Evil Dead: The Game dorazí až příští rok
zdroj: Saber Interactive

Lov na zombie se opozdí. Evil Dead: The Game dorazí až příští rok

7. 8. 2021 13:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Filmová série Evil Dead patří ke kultovním hororovým značkám a už v minulosti se dočkala hned několika herních adaptací. Jedna zbrusu nová vzniká ve studiu Saber Interactive. Půjde o kooperativní akci se známými filmovými postavami v hlavní roli. Pokud se už nemůžete dočkat na to, až se s kamarády pohádáte o roli Ashe, máme pro vás drobné zklamání.

Vývojáři totiž nestíhají a hra letos bohužel nevyjde. Oznámení o odkladu studio vyvěsilo na Twitter s obligátním odůvodněním, že je zkrátka zapotřebí trochu víc času na to, aby hra dorazila v co nejlepší formě. Zároveň ale slibují implementaci singleplayerové složky, díky níž si filmovou atmosféru budeme moci vychutnat i pěkně o samotě. Nový rámcový termín připadá na únor 2022.

V Evil Dead: The Game nás čeká drvení nemrtvých, během něhož ale budeme muset plnit i nějaké ty úkoly. Čeká nás hledání stránek bájného Necronomiconu, nahrávek Raymonda Knowbyho a dalších artefaktů, s jejichž pomocí budeme moci zahnat démona a zvítězit.

Hra má také nabídnout asymetrický multiplayer, kdy jeden z hráčů převezme roli zlého Kandariana a bude se ostatním v jejich snažení pokoušet zabránit. Jestliže vás společné lovení záhrobního šmejdu láká a nechcete čekat, můžete se aspoň těšit na blížící se vydání duchovního nástupce Left 4 Dead s názvem Back 4 Blood. Momentálně probíhá uzavřený beta test, o jehož kvalitách si u nás přečtete příští týden.

Nejnovější články