Lodě pro Galactic Civiliations III mohou navrhnout sami fanoušci
zdroj: tisková zpráva

Lodě pro Galactic Civiliations III mohou navrhnout sami fanoušci

6. 11. 2014 11:41 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

S dvěma dekádami historie v zádech není divu, že studio Stardock sahá po otevřeném vztahu s komunitou věrných fanoušků. Galactic Civilizations III, nejnovější díl už vcelku fousaté série, ostatně v early access verzi vychází ve stále komplexnější podobě, vývojáři se přitom u předběžného přístupu zaklínají právě snahou hru vyvinout společně s fanoušky. Jejich nejnovější nabídka, aby si fanoušci zasoutěžili v návrhu vesmírných lodí do hry, přičemž vítěz krom lodičky získá odměnu 1000 dolarů, proto vlastně není nikterak překvapivá.

A navíc je proklatě sympatická! Soutěže se může zúčastnit kdokoliv z celého světa krom zaměstnanců Stardocku. Ač to pravidla opomíjejí, k návrhu je zřejmě rovněž třeba užít in-game editor lodí. Z obrázku výše, který opravdu hodně připomíná Star Trek, je asi zjevně, že nabízí solidní možnosti. Samotná registrace účtu je každopádně zdarma. Závěrem stručné podmínky ještě obsahují klauzuli o nevulgárnosti plavidla. Tenhle design generační lodě z Civilization Revolution by tedy ve Stardocku asi neprošel...

Plavidla přihlášená k 16. listopadu posoudí panel vývojářů studia, osm nejlepších lodí pak bude zakomponováno do samotné hry. Šťastného majitele finanční odměny pak z osmera statečných vyberou už samotní fanoušci.

Seznam pokynů najdete zde na stránce soutěže, více informací a FAQ pak na fóru vývojářů. Pořídit si vlastní kopii hry nutné k hrátkám pak není o nich složitější, než párkrát kliknout na kartu hry na Steamu. Plná verze Galactic Civilizations III by měla i s fanouškovskou flotilou dorazit na počátku roku 2015.

zdroj: Archiv

Nejnovější články