Galactic Civilizations III
Věková dostupnost

Galactic Civilizations III

Články

Vesmírnou tahovku Galactic Civilizations III brzy rozšíří datadisk Crusade

Dnes tu máme už druhou 4X vesmírnou strategii, která se v blízké době dočká datadisku. Na Stellaris a její Utopii navazuje dva roky stará Galactic Civilizations III s rozšířením Crusade. To do hry přidá novou kampaň, interaktivní invaze, galaktické občany, špionáž nebo vylepšenou grafiku. Tvůrci si od něj slibují prohloubení zážitku a zároveň zjednodušení přístupu pro hráče, kteří si s touhle kolosálně rozlehlou tahovou záležitostí ještě neměli příležitost potykat. 

Datadisk Galactic Civilizations III: Mercenaries nabídne žoldáky, dvě nové rasy a spoustu vylepšení základní hry

První rozšíření pro Galactic Civilizations III nese jméno Mercenaries a tím říká i to nejpodstatnější. Lidstvo i jeho úhlavní nepřítel Drenginské impérium se rozhodly, že přišel čas ukončit vleklou válku a proto se obě strany obrátily na žoldnéře, s jejichž pomocí se pokusí soupeře zadupat do hvězdného prachu. Přídavek přinese novou kampaň, dvě nové frakce a 70 lodí. Úprav se dočká také grafická stránky hry a hudební doprovod. Hlavní novinkou ovšem budou již zmínění žoldáci.

V rozšíření pro Galactic Civilizations III si zahrajete za strašlivé pirátské veverky

Vesmíre, třes se! S novým updatem se totiž na Galactic Civilizations III řítí nová hrozba. Je chlupatá, zubatá a jsou to vlastně humanoidní veverky. Rasa jménem Snathi se totiž stává v rámci DLC vydaného s updatem 1.3 hratelnou. V kampani Revenge of the Snathi se můžete ujmout těchto bývalých vězňů na jejich cestě za odplatou, šířením zla a zotročením všech podřadných ras.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
25. září 2015
Recenze