zdroj: Sega

Like a Dragon: Ishin! na záběrech z hraní ukazuje známé hrdiny a vtipné minihry

15. 9. 2022 15:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Včerejšek si pro sebe minimálně v naší novinkové sekci ukradla série Yakuza, nově Like a Dragon, a ani dnes od ní ještě není tak úplně pokoj. Sega totiž k oznámenému remaku Like a Dragon: Ishin! vydala novou ukázku z hraní, díky které si můžete udělat lepší obrázek o tom, co vás v éře bakumacu čeká.

Video slibuje dramatický příběh, jak je ostatně pro sérii typické, stejně jako jindy bude ale samozřejmě obalen do spousty absurdních momentů a doplněn divokými souboji. Dobrou zprávou pro fanoušky série je přítomnost celé řady starých známých tváří. Ty se v historickém Ishin! objeví v roli bojovníků, které můžete využít ve svůj prospěch.

Hlavní hrdina Sakamoto, který sdílí vizáž s Kirjuem Kazumou, bude mít k dispozici čtveřici bojových stylů, kromě pěstí samozřejmě dojde na ostrou čepel a v neposlední řadě i na revolver. Své zbraně budete moci vylepšovat a vyrobit si ultimátní nástroj zkázy, o krev a různobarevné vizuální efekty nebude rozhodně nouze.

Stejně tak nepřijdete ani o populární minihry, samozřejmě přizpůsobeným reáliím druhé poloviny 19. století. Arkádové automaty tu tedy nenajdete, ale rytmické sekání zeleniny, rybaření nebo zpěv určitě hraní videoher ve videohře uspokojivě nahradí.

Like a Dragon: Ishin! je remake původní hry z roku 2014, která nicméně mimo Japonsko nikdy oficiálně nevyšla. Studio Ryu Ga Gotoku tehdejší spin-off předělává od základů a převádí ho do Unreal Enginu 4. Hra má na PC i na současnou a minulou generaci konzolí dorazit v únoru příštího roku.

Nejnovější články