Letecká akce Flying Tigers: Shadows Over China vás zavede na netradiční bojiště
zdroj: tisková zpráva

Letecká akce Flying Tigers: Shadows Over China vás zavede na netradiční bojiště

30. 3. 2015 14:48 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv fandové letectví druhé světové války nejspíše znají Létající tygry, tedy dobrovolnickou americkou peruť, která bojovala proti Japoncům nad Čínou, Indií a Barmou, ve hrách rozhodně nepatří mezi často viděné aktéry. Napravit to chce švédské studio Ace Maddox s titulem Flying Tigers: Shadows Over China, který vás posadí do kokpitu P-40 Warhawk, a pustí do boje v kampani (inspirované reálnými událostmi), ale i v multiplayerových kláních.

Jak naznačují obrázky, létat se nebude jen s ikonickým letounem P-40 s typickým zubatým úsměvem, ale i s dalšími americkými a britskými letouny včetně hornoplošníku Lysander. Dočkáme se snad i japonských protějšků, za které si zřejmě zalétáme v multiplayeru. Je však třeba dodat, že Flying Tigers: Shadows Over China nemá být simulátor, nýbrž akční hra s pohledem třetí osoby, jakkoli doufám i v podporu pohledu z kokpitu.

Duchem spíše akční arkáda se ale snaží realitě přiblížit graficky, což můžete posoudit i z prvních obrázků, které rozhodně nevypadají špatně. Jedním z trumfů akčního pojetí bude i takzvaný TrazerTime systém, který, dosud nespecifikovaným způsobem, zakomponuje do leteckých soubojů slow motion pro přesnou, efektivní a hlavně efektní střelbu.

zdroj: Archiv

V kampani si zalétáme třeba při vánoční obraně Rangúnu či bitvě nad řekou Salwin. Multiplayer pak bude disponovat několika módy, v nichž se může utkat až šestnáct hráčů.

Flying Tigers: Shadows Over China vyjde letos v létě skrze platformy digitální distribuce. O mnoho více zatím nevíme a první upoutávka nám tolik neřekne, ale časem se určitě objeví nové informace na oficiálních stránkách.

Nejnovější články