LEGO Marvel Super Heroes 2 zkombinuje hrdiny z různých alternativních realit
zdroj: tisková zpráva

LEGO Marvel Super Heroes 2 zkombinuje hrdiny z různých alternativních realit

15. 5. 2017 17:55 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

V listopadu se vrací LEGO a komiksové universum Marvelu v příznačně pojmenované hře LEGO Marvel Super Heroes 2. Opět za ní stojí LEGO specialisté z TT Games a opět můžete čekat jejich klasický humor a hratelnost, která je vhodná pro celou rodinu. Nicméně s novým dílem přijdou i noví hrdinové. Nebo, lépe řečeno, jiní hrdinové.

TT Games sáhli do obrovského repertoáru alternativních hrdinů, které stihl Marvel během svých komiksových experimentů nasekat a spojili je do jedné, zcela nové dějové linky. Nepůjde tedy o převyprávění nějakého filmu, ale nový příběh, ve kterém najdete staré známé i staré známé v novém balení. Velká část hrdinů bude pocházet z linie Marvel 2099, ale dojde třeba i na kovbojského Captaina Ameriku.

Jelikož budou hrdinů k dispozici tucty, dojde samozřejmě i na ty z posledních filmů – tedy Strážce galaxie, Thora a Hulka v podobách z nejnovějšího filmu o severském bohu a třeba i Black Panther, který na svůj samostatný film teprve čeká. Velké představení ve videu vás ale čeká až 23. května, prozatím se musíte spokojit s Grootem.

Nejnovější články