Konzolová open beta Destiny 2 je za námi, ta na PC začne přesně za měsíc
zdroj: tisková zpráva

Konzolová open beta Destiny 2 je za námi, ta na PC začne přesně za měsíc

28. 7. 2017 13:51 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud se řadíte mezi majitele konzole PlayStation 4 a/nebo Xbox One, pak se možná váš minulý víkend nesl ve znamení otevřené bety Destiny 2. Do zátěžového testu se zapojily miliony hráčů a dle vyjádření Bungie šlo o jejich vůbec nejmasivnější betu. Studio si z ní odneslo spoustu cenných poznatků, o které se podělí později. Jisté jsou teď jen dvě věci – vydání hry by mělo být mnohem hladší a PC beta proběhne na konci srpna.

Bungie se ve své zprávě vůbec nezmiňuje o obsahu PC betatestu, ale není moc důvodů, aby se nějak lišil od toho na konzolích. V takovém případě si budete moct projít úvodní misi Homecoming, spojit se se dvěma dalšími hráči do kooperace, přetahovat se v rámci PvP o území nebo si v týmech střihnout „tower defense“ z obou stran. Opět by se mohla naskytnout možnost na hodinku zavítat na Farmu a zakopat si s kolemjdoucími hráči.

Pro bližší detaily o obsahu proběhlé bety zavítejte do minulého článku nebo rovnou skoukněte náš GamesPlay níže, kde se myši chopil David Ryneš v doprovodu Adama. A protože se jedná o betu pro PC, je jedině dobře, že jsou známé minimální a doporučené hardwarové požadavky.

Abyste Destiny 2 vůbec rozjeli, měl by váš počítač disponovat procesorem Core i3-3250 od Intelu, jako grafická karta postačí GeForce GTX 660 2GB a RAMka s alespoň 6GB paměti (a samozřejmě ekvivalenty od AMD). Doporučený pak je Core i5-2400, GeForce GTX 970 a 8GB RAM. Cokoliv nad je jedině k dobru.

Otevřená beta Destiny 2 pro PC proběhne od 29. do 31. srpna, tedy trochu netradičně od úterý do čtvrtka. Opět platí, pokud si hru předobjednáte, zajistíte si tím přístup o den dříve. Plná verze hry bude na konzolích spuštěna již 6. září, zatímco na PC až o měsíc a půl později, 24. října.

Nejnovější články