Konečně vychází válečná strategie Men of War: Assault Squad 2
zdroj: tisková zpráva

Konečně vychází válečná strategie Men of War: Assault Squad 2

15. 5. 2014 14:54 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

První díl Men of War přinesl vynikající strategii s absurdní úrovní detailu, kdy jste svým vojáčkům, z nichž se velmi brzy mohla stát jedna z obětí války, mohli spravovat inventář a řídit každý jejich krok. Série se díky své nepopiratelné kvalitě uchytila a nyní máme pro všechny její příznivce dobrou zprávu. Konečně vychází Men of War: Assault Squad 2.

Jak vysvětlí trailer, v Men of War: Assault Squad 2 se dočkáme mnoha účastnických států druhé světové války. Na to ale hra veterány série neláká. V prvé řadě jim slibuje vylepšení a upravení velkého množství prvků nebo přidání spousty nových mechanik. Hodně si tvůrci slibují od skirmish misí pro jednoho hráče. Jejich rozsah je věrný záběru hry, takže zažijete vše od útoku vlnou tanků až po plížící mise s odstřelovačem na nepřátelském území.

Celkem ve hře zažijete 40 misí pro jednoho hráče a 65 map v multiplayeru, ve kterém se mohou hráči porvat na mapách uzpůsobených pro boje 1 vs 1 až po 4 vs 4. K dispozici je 250 bojových vozidel a z dalších vylepšení stojí za zmínku vylepšení herního enginu, hezčí grafika, náročnější umělá inteligence a uhlazenější interface.

zdroj: Archiv

1C uvádí (a Steam potvrzuje), že Men of War: Assault Squad 2 vychází ve dvou edicích. Normální vyjde na 30 euro a Deluxe na 35 euro. Deluxe edice nabídne krom hry i výložky pětihvězdičkového generála do menu, extra achievementy, speciální ikonku do multiplayeru, vylepšení HUD a drobný bonus zkušeností pro vaše jednotky v multiplayeru.

Nejnovější články