zdroj: Capcom

Konečně víme, kdy Monster Hunter Rise dorazí na počítače

1. 10. 2021 14:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Už od oznámení víme, že Monster Hunter Rise není trvalou exkluzivitou Switche, pouze časovou. Ale dosud jsme nevěděli, kdy se poslední díl lovecké série dostane na počítače. Capcom konečně prolomil ticho během své prezentace na letošní Tokyo Game Show.

Monster Hunter Rise vyjde na počítačích příští rok 12. ledna, ale přiležitost zkusit si ho přijde mnohem dřív. Již 13. října se totiž objeví demoverze, kdy si budete moct vyzkoušet zlomek toho, co hra nabízí. Ve výsledku půjde sice o port, ale myslelo se samozřejmě na širší možnosti počítačů.

Proto můžete počítat s podporou 4K rozlišení, nezapomnělo se na širokoúhlé obrazovky, těšte se na vyšší FPS, ostřejší textury a samozřejmě možnost hrát hru s myší a klávesnicí. Zároveň se dozvídáme pár prvních informací o chystaném rozšíření Sunbreak.

To bude mít svou vlastní základnu operací, jakou máte v základní hře ve vesnici Kamura. Odtud budete prozkoumávat nový svět, který je naplněný ruinami hradů a zalitý krvavým světlem rudého nebe. Drak představující se v traileru se jmenuje Malzeno a bude vaším úhlavním nepřítelem.

Rozšíření Sunbreak pro Monster Hunter Rise dorazí příští rok v létě rovnou na Switch i Steam.

Nejnovější články