Kodžima zřejmě začal vábit na svou novou hru
zdroj: Livedoor News

Kodžima zřejmě začal vábit na svou novou hru

15. 9. 2022 17:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Známý podcaster, fanoušek veškeré popkultury a v neposlední řadě také legendární herní designér Hideo Kodžima se svou společností Kojima Productions zřejmě zahájil fázi lákání na svůj nový herní projekt. Na oficiálním webu firmy se objevil obrázek ženy s na první pohled nejasnou identitou a prostou otázkou: „Kdo jsem?".

Fotografii následně na sociálních sítích začal promovat i Kodžimův nejlepší kamarád Geoff Keighley, pořadatel The Game Awards a moderátor všech zásadnějších herních akcí, které se momentálně konají. Netrvalo dlouho a identita ženy na fotografii byla odhalena, jedná se o herečku Elle Fanning, známou třeba z filmové pohádky Zloba: Královna černé magie a pokračování Zloba: Královna všeho zlého. 

Jedním z detailů, na které internetoví detektivové upozorňují, je i její herecký debut Jmenuji se Sam, v originále I am Sam, což je i docela pádná odpověď na otázku z plakátu. Sam je navíc jméno hrdiny Kodžimova posledního opusu Death Stranding.

V tuto chvíli není úplně jasné, zda studio láká na pokračování postapokalyptického simulátoru doručovatele, nebo na svůj nedávno uniklý projekt Overdose, na jehož představení jsme čekali celou E3, celý Gamescom a patrně na něj budeme čekat i celé TGS. Můj soukromý tip je, že si Kodžima Elle Fanning vybral zkrátka jako dalšího hosta svého podcastu, ale hrozně rád se budu mýlit.

Nejnovější články