Killing Floor 2 nekončí. Právě naopak, dostává nekonečný mód
zdroj: tisková zpráva

Killing Floor 2 nekončí. Právě naopak, dostává nekonečný mód

28. 3. 2018 17:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Killing Floor 2 má mnoho lichotivých přízvisek. Brutální řezničina. Totální masakr. Necenzurované násilí. Co na tom, že se od svého mnohem staršího předchůdce nijak výrazně nelišila, když krvavé kosení zombíků neztratilo nic na své atraktivnosti. Své vám o tom poví Ondra v pochvalné recenzi, pokud jste o Killing Floor 2 ještě nezavadili. Pokud jste již měli tu čest a hledáte důvod, proč se vrátit, Tripwire Interactive vám ho dávají ve formě nového módu a dalšího obsahu.

Možná si říkáte, že jde o něco, co by v podobné kooperativní řezničině mělo být už od samotného začátku, ale Infinite Onslaught mód, tedy nekonečné vlny nepřátel, se do Killing Floor 2 oficiálně dostávají až teď. Je tedy načase zúročit vaše těžce nabyté zkušenosti v nejtěžší zkoušce vůbec.

Tím výčet novinek v updatu 1062 rozhodně nekončí. Seznam úrovní se rozrůstá o dvě nové mapy – DieSector určený pouze pro mód nekonečné hry (název napovídá, že zas tak nekonečná asi nebude) a Powercore, podzemní komplex navržený komunitou pro mód Holdout.

zdroj: Cinemart

Jak na nových mapách, tak i v novém módu vám určitě přijde vhod trojice zbrusu nových smrtonosných zbraní a po vzoru prvního Killing Floor se konečně můžete vtělit do kovového těla robota D.A.R. A aby toho pořád nebylo málo, právě se rozjíždí jarní událost s kosmetickými předměty, misemi atd.

Takže nejen komunita, ale i samotní vývojáři se o svou poslední hru starají i víc než rok po jejím vydání. Pokud vám Killing Floor 2 chybí v knihovničce, na Steamu ji najdete v základní edici za 27 eur. O 10 eur dráž vychází deluxe edice napěchovaná kosmetickými doplňky a novou hratelnou postavou.

Nejnovější články