Jumanji už není jen hollywoodský biják, ale i skutečná videohra
zdroj: tisková zpráva

Jumanji už není jen hollywoodský biják, ale i skutečná videohra

5. 6. 2019 10:18 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

První film Jumanji z roku 1995 s Robinem Williamsem se točil okolo titulní deskové hry, a pokud vás to náhodou zajímá, tak ano, deskovka skutečně existuje. Nebylo by proto zas tak divné, kdyby se i novodobá podoba dobrodružného filmu dočkala zhmotnění zákeřné hry. A protože se snímek z roku 2017 vykašlal na formu deskovky a z Jumanji udělal konzolovku, její adaptací mohla být jedině Jumanji: The Video Game.

Pokud jste tedy někdy zatoužili po vtělení se do hromotluka Rocka, tedy Dwayna Johnsona, respektive doktora Smoldera Bravestona, pak se vám přání vyplní pár dní před letošními Vánoci. To samé platí pro Jacka Blacka v roli profesora Shellyho Oberona, Karen Gillan v roli Ruby Roundhouse a Kevina Harta v roli Franklina Finbara.

Jumanji: The Video Game bude totiž po vzoru filmové předlohy kooperativní hrou pro čtyři hráče, kteří mohou sedět každý ve vlastním kutlochu a hrát online, ale mohou se i vmáčknout na jeden gauč a dát si starý dobrý split-screen.

zdroj: Archiv

V honbě za drahokamy světa Jumanji, které jsou cestou zpátky do nám známé reality, čelíte armádě nájemných žoldáků, nebezpečné zvěři a mnohým dalším nástrahám džungle. První trailer bohužel nic z toho neukazuje, takže si na nějaké větší představení musíte ještě počkat.

Jumanji: The Video Game vyjde 15. listopadu na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi, tedy zhruba čtyři týdny předtím, než půjde do kin ještě stále nepojmenované pokračování filmu Jumanji: Vítejte v džungli.

Nejnovější články