Jižní Německo bude v Microsoft Flight Simulatoru ještě detailnější. Zalétáte si i v unikátním prototypu
zdroj: Foto: Microsoft

Jižní Německo bude v Microsoft Flight Simulatoru ještě detailnější. Zalétáte si i v unikátním prototypu

15. 3. 2024 17:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vydání připravované velké aktualizace Sim Update 15 (SU_15) pro Microsoft Flight Simulator je naplánováno už na 26. března a přidá toho hodně. Aktualizace přinese hned několik vylepšení a přídavků, zejména bezplatné letadlo Airbus A320, vyvinutého společností iniBuilds.

Sim Update 15 se taky zaměří na vylepšení jižního Německa, kde podstatně zkvalitní detailní zobrazení měst Mannheim, Heidelberg, Karlsruh, Stuttgart, Esslingen, Kehl, Štrasburk a letiště Friedrichshafen (EDNY).

Aktualizace také plánuje představit legendární letadlo Dornier Do 31 a vzácné nákladní letadlo VTOL z Německa, což jen podtrhuje snahu tvůrců zachovat alespoň digitálně některá vzácná historická letadla. Dornieru Do 31 byly totiž vyrobeny jen tři testovací prototypy.

Vylepšení se dočká také sada pro vývoj softwaru (SDK) spojená se simulátorem, konkrétně správa nativních alokací paměti moduly WASM. Cílem této změny je minimalizovat paměťovou náročnost modulů, přičemž vývojáři musí své moduly WASM nejprve překompilovat pomocí SU_15 SDK, aby mohli těchto vylepšení využít.

Svého se dočkal samozřejmě i Marketplace, kde najdete například balíček USA Modern Cities Vol.3 od SamScene3D, která představuje vylepšení Dallasu, Austinu, San Diega a Houstonu. Tento přírůstek obsahuje mimo jiné více než 80 ručně vytvořených modelů budov v každém městě.

Kompletní a extrémně dlouhý seznam všech novinek, včetně aktualizovaného plánu vývoje a dalších chystaných věcí najdete na oficiálním webu.

Nejnovější články