Ještě jste nehráli Prey? Vyzkoušejte si demo, po kterém vám zůstane postup hrou
zdroj: tisková zpráva

Ještě jste nehráli Prey? Vyzkoušejte si demo, po kterém vám zůstane postup hrou

17. 8. 2017 13:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Výborná sci-fi akce Prey vyšla již před třemi měsíci a od té doby sbírá samá vysoká hodnocení. U nás jí Honza Slavík udělil devítku, za kterou dle jeho slov může kombinace fantastického designu, poutavého příběhu a strhující atmosféry. Na Metacritic se drží na slušných 82 procentech od kritiků a 7,9 od více jak 600 uživatelů. Stále se však najde velká spousta hráčů, kteří s Prey ještě nepřišli do styku. Pro ně a pro vás má Arkane Studios spolu s Bethesdou výbornou zprávu – na všech platformách si můžete vyzkoušet demo Prey.

Ve skutečnosti jste si demoverzi Prey mohli vyzkoušet již dávno, ale pouze na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Ke všemu to byla jen ukládaní prostá ukázka úvodní část hry, kterou jste si po případné koupi museli projít znovu.

Aktuálně vydaná demoverze, která je konečně i na PC, vám představí první hodinku ze hry a udrží si data o vašem postupu, získaných achievementech a trofejích. Když se pak na jejím základě rozhodnete zainvestovat do plné hry, můžete rovnou pokračovat od konce demoverze.

zdroj: Archiv

Během úvodní hodinky si stihnete projít tutoriálem na výzkumné vesmírné stanici, rozmlátíte hasákem pár mimozemských měňavců (a nejenom ty), vyzkoušíte si práci s Gloo kanónem a naučíte se využívat prostředí ve svůj prospěch.

Demoverzi Prey můžete stahovat na Steam, PlayStation 4 a Xbox One. Na Steam a Xbox One je navíc plná hra momentálně(!) k mání s 50% slevou za 30 euro.

Nejnovější články