Jak by mohli vypadat Pedro Pascal a Bella Ramsey v The Last of Us?
zdroj: Sony

Jak by mohli vypadat Pedro Pascal a Bella Ramsey v The Last of Us?

8. 3. 2021 12:40 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Na posledním State of Play jsme se bohužel nemohli radovat z oznámení PS5 verze The Last of Us: Part II a prakticky nic nevíme ani o novém projektu, na němž studio Naughty Dog v současnosti pracuje. Fanoušci značky se tak mohou utěšovat jen vznikající seriálovou adaptací, která vzniká pod křídly HBO.

Už nějaký čas známe zásadní jména, která se kolem projektu točí. Na nejvyšších kreativních pozicích figuruje spolu s autorem herní předlohy Neilem Druckmannem také Craig Mazin, tvůrce minisérie Černobyl. O hudbu se postará dvorní skladatel série Gustavo Santaolalla.

Asi nejdůležitější zprávou je nicméně obsazení ústředních rolí Joela a Ellie, které si mají vzít na svědomí Pedro Pascal (Hra o trůny, Mandalorian) a Bella Ramsay (Hra o trůny, Jeho temné esence). Pokud jste si až dosud lámali hlavu nad tím, jak věrně se těmto dvěma podaří ztvárnit ikonické hrdiny ponuré série, máme pro vás docela dobrou pomůcku.

YouTube kanál Strider HD totiž přinesl vydařené deepfake video, v němž jsou do scény z prvního dílu hry implementovány obličeje zmíněných herců. A vlastně to nevypadá vůbec špatně, posuďte sami.

Seriálová adaptace má pokrývat události prvního dílu, nebude se ale držet striktně herního scénáře, a můžeme se tak těšit na dosud neviděné situace. Potenciální další série by se pak mohly věnovat událostem pokračování nebo pokrýt dobu mezi oběma hrami. V tuto chvíli ovšem není jasné, kdy se vůbec první řady dočkáme.

Nejnovější články