Iron Harvest představuje nový herní režim a DLC s Rasputinem

1. 12. 2020 10:36 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Real-time strategie Iron Harvest od studia King Art Games vyšla už na počátku září a ve Vaškově recenzi si odnesla solidní hodnocení 7/10. Vývojáři nicméně neusnuli na vavřínech a v následujících měsících hru doplňovali o bezplatný dodatečný obsah. Kromě obligátních patchů a úprav hratelnosti dodali i nové mapy a herní režimy.

Aktuální, v pořadí již třetí vývojářský deníček se věnuje novému módu s názvem Drop Zone. V něm na herní mapu dopadají zásoby, jejichž získání vás posouvá vstříc vítězství. Naráz ale balíků s kýženým proviantem může spadnout víc a jejich sebrání není okamžité, takže je třeba je chvíli ubránit před nenechavým protivníkem. Tento režim můžete hrát ve skirmishi proti umělé inteligenci, případně v multiplayeru proti živým soupeřům.

Neméně důležitou zprávou je pak oznámení prvního placeného DLC, jež ponese název Rusviet Revolution. Půjde o malou kampaň sestávající ze čtyř misí, jež můžete projít sami nebo v kooperaci. Příběh se bude točit kolem nástupu Rasputina k moci, termín vydání je stanoven na 17. prosince.

Fanoušci, kteří podpořili Iron Harvest na Kickstarteru, případně majitelé digitální Deluxe edice, dostanou DLC zdarma, pro všechny ostatní je cena stanovena na 4 eura, tedy něco málo přes 100 korun.

Hru si aktuálně můžete na Steamu vyzkoušet díky demoverzi. Pro ty, které zajímavé a originální zasazení zaujme, máme dobrou zprávu: Hra je momentálně ve 20% slevě.

Nejnovější články