Hororový listopad přinese majitelům PS4 kolekci všech Amnesia her
zdroj: tisková zpráva

Hororový listopad přinese majitelům PS4 kolekci všech Amnesia her

19. 10. 2016 18:41 | Novinky | autor: Adam Homola |

Pokud vám některá z her v sérii Amnesia utekla a válí se vám pod televizí PlayStation 4, dostanete letos v lednu příležitost dohnat resty. Vývojáři z Frictional Games totiž oznámili Amnesia Collection, obsahující všechny Amnesia hry v jednom balení.

Amnesia Collection najdete Amnesia: The Dark Descent z roku 2010, datadisk Amnesia: Justine z roku 2011 a samozřejmě i Amnesia: A Machine for Pigs z roku 2013. V tuto chvíli je kompilace oznámená jenom pro PlayStation 4 a vyjde 22. listopadu za cenu 30 dolarů.

zdroj: Archiv

První Amnesia byla svého času na poli hororů z pohledu vlastních očí malým zjevením. Nešlo sice o první hru, která vám znemožnila bojovat, dokázala ale zpracovat přístup „uteč a schovej se“ přirozeným a atraktivním způsobem. Ostatně si za to na Games vysloužila sedmičku, zatímco její pokračování, A Machine for Pigs, už šlo o bod dolů a dostalo šestku. Je ale potřeba připomenout, že druhý díl už mají na svědomí vývojáři ze studia A Chinese Room - tvůrci z Frictional Games se totiž v mezičase soustředili na povedený horor SOMA.

Nejnovější články