Horor Until Dawn se prý chystá na PC a PlayStation 5
zdroj: Supermassive Games

Horor Until Dawn se prý chystá na PC a PlayStation 5

25. 1. 2024 15:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Sony údajně chystá aktualizovanou verzi oblíbeného, a hlavně povedeného hororu Until Dawn z roku 2015 pro PlayStation 5 a PC. Se zprávou přišel respektovaný dataminer billbil-kun, uvádí server VGC.

Podle billbil-kuna se očekává oznámení během následujících dvou týdnů. Na projektu, který je údajně ve vývoji již více než rok, se údajně možná nebude podílet studio stojící za původní hrou, společnost Supermassive Games.

Until Dawn, známá svým interaktivním příběhem s adventurními prvky, vypráví o skupině osmi přátel, kteří jsou uvězněni v odlehlé horské chatě. Ve hře se objevili i známí herci v čele s oscarovým Ramim Malekem. Před devíti lety vyšla exkluzivně na PlayStation 4.

Sony navíc chystá filmovou adaptaci Until Dawn, kterou režíruje David F. Sandberg, známý například díky snímkům Annabelle 2: Zrození zla nebo Shazam!

Until Dawn u nás dostal v recenzi osmičku: „Na první pohled jen dobrá videoherní adaptace klasické hororové vyvražďovačky, která ale vyniká hereckými výkony, grafickým zpracováním a hlavně obrovským množstvím voleb, s jejichž pomocí zažijete při každém hraní jiný příběh.“

Nejnovější články