Homefront: The Revolution žije a vyjde příští rok
zdroj: tisková zpráva

Homefront: The Revolution žije a vyjde příští rok

12. 3. 2015 19:47 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pád britské pobočky Cryteku (dříve Free Radical Design) byl svého času velkou událostí a dlouho nebylo jasné, co se bude dít s plánovaným pokračováním střílečky Homefront. Nedlouho po zrušení britské pobočky pak vyšlo najevo, že značka Homefront změnila svého majitele, a nyní Homefront spadá pod křídla Deep Silver. A ten teď konečně prolomil mlčení a dává hráčské veřejnosti vědět, že Homefront: The Revolution vyjde příští rok.

Homefront: The Revolution vzniká v nově založeném studiu vydavatele Deep Silver s názvem Dambuster Studios, ve kterém pracuje na 126 zaměstnanců s tím, že většina jich stejně pochází z britského Cryteku a měli by tudíž, alespoň co se vývoje druhého Homefrontu týče, být lidmi na svém místě.

Lidé z Dambuster momentálně pracují na tom, aby další Homefront vyšel v blíže nespecifikovaném termínu v příštím roce - na Xbox One, PlayStation 4, PC, Mac a Linux. Za posun data vydání pochopitelně může fakt, že Deep Silver chce tvůrcům dopřát maximální množství času, aby dodali pokud možno co nejlepší hru.

Nejnovější články