Hitman: Blood Money se vrací na mobily a Nintendo Switch

6. 10. 2023 11:30 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Ikonický holohlavý zabiják s čárovým kódem na zátylku se brzy podívá na displeje mobilních telefonů a Nintendo Switch. V restaurovaném dílu Hitman: Blood Money - Reprisal si vezme to nejlepší z moderních dílů a nabídne úkladné vraždění na pozadí globálního spiknutí s úpravami pro malé obrazovky. Na oznamovací trailer se můžete podívat výše.

Mobilní port dorazí na zařízení z rodiny iOS a Android na podzim, verze pro Switch bude následovat v zimě. Reprisal se honosí novou minimapou, zlepšeným systémem instinktů, který zvýrazňuje cíle, potenciální nebezpečí a umožní skrytí identity, a samozřejmě plně nastavitelným rozložením ovládacích prvků na dotykových displejích.

Hitman: Blood Money byl v roce 2006 předzvěstí toho, kterým směrem se bude série vyvíjet. Podívali jste se do dvanácti otevřených úrovní po celém světě. Podle toho, jak čistě jste dokázali zbavit cílů, jste dostali adekvátní finanční odměnu, za kterou jste si mohli nakupovat i vylepšovat zbraně a pořizovat nové vybavení. Právě tímto dílem začali v IO Interactive pořádně koketovat se sandboxovou hratelností, která je teď pro sérii tak typická.

IO Interactive 25th anniversary zdroj: Foto: IO Interactive

Resuscitace Blood Money je součástí oslav 25 let od založení studia IO Interactive a není zdaleka jedinou novinkou, které se zabíjácká série dočká. Počítejte tak s celou řadou událostí a cílů k zavraždění v Hitman: World of Assassination. Dostanete možnost například sprovodit ze světa DJ Vargase, k odemčení bude ikonický nízkopolygonový oblek z prvního Hitmana a celá plejáda nových kontraktů.

Nejnovější články