Hearthstone: Heroes of Warcraft spouští otevřenou betu v Evropě
zdroj: tisková zpráva

Hearthstone: Heroes of Warcraft spouští otevřenou betu v Evropě

23. 1. 2014 14:43 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Update (13:38) - Tak už je Heartstone: Heroes of Warcraft v otevřené betě přístupný i evropským hráčům. Takže všichni kartičkově pozitivní se mohou vrhnout na stahování klienta.

Původní zprávna - Dlouho očekávaná, párkrát odložená a konečně se blížící otevřená beta free-to-play kartičkové hry Hearthstone: Heroes of Warcraft se dnes v severoamerickém regionu dočkala spuštění otevřené bety. Nicméně hráči v jiných regionech a tedy i vy z vás, kdo ještě nejsou v uzavřené, nemusí smutnit, oficiální vyjádření říká, že zde dojde ke spuštění během několika dnů.

Ono jde de facto o takové oficiální spuštění hry s trochu alibistickým přídomkem beta, protože posbírané karty a balíčky už Blizzard nesmaže, ve hře jde normálně utrácet peníze a hlavně je vše ve skvělém stavu, žádné závažné, hru ničící technické bugy a nedodělky zde nenajdete.

Prakticky tak ona beta fáze spočívá v dolaďování samotných karet a jednotlivých balíčků. A ani tady se nedají čekat nějaké závažné změny, protože každý nový update, jenž mění cenu či schopnosti karet je menší a menší co do celkového postižení herního vyvážení. Výhodou Hearthstone je i to, že jde hrát opravdu zdarma, protože i když se bez investice na nejvyšších levelech ligy asi neobjedete, Arenu si zahrajete za rovných podmínek v pohodě i zadarmo. Více se o hře dozvíte z Adamova shrnutí.

Nejnovější články