Ghostwire Tokyo nabízí bezplatný hratelný prequel
zdroj: Foto: Bethesda

Ghostwire Tokyo nabízí bezplatný hratelný prequel

2. 3. 2022 15:50 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Jedním z velkých březnových titulů bude Ghostwire: Tokyo, očekávaný akční horor od studia Tango Gameworks a duchovního otce Resident Evilu Šindžiho Mikamiho. V ulicích japonské metropole budete lovit duchy a další mýtické nepřátele vycházející z tamního folklóru. Pokud vás ale zajímá, jak k nevšednímu zamoření vlastně došlo, můžete se do příběhového pozadí ponořit už nyní.

Na PlayStationu 4 a 5 totiž vyšla bezplatná vizuální novela Ghostwire Tokyo: Prelude. Ta se točí kolem ostříleného detektiva KK, který zhruba šest měsíců před událostmi hry vyšetřuje sérii podivných paranormálních jevů. Při pátrání narazí na něco, co se dá nazvat jedině oživlými městskými legendami.

Vizuální novela má podle autorů mnohem klidnější styl, než jaký nabídne samotná hra. Její vznik má podpořit lepší orientaci hráčů a jejich ponoření do příběhu, lépe díky ní poznají hlavního hrdinu a jeho motivaci i minulost. V rámci hraní také budete budovat vztahy s vlastním týmem vyšetřovatelů a jak to vypadá, má Prelude obsah na více průchodů.

Stahovat můžete už nyní z PlayStation Store na PS4 a PS5. Ghostwire Tokyo vychází 25. března, k dispozici bude na PC a PlayStationu 5.

Nejnovější články